Werken bij Homerun

Ruimte

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze samenleving ertoe doet. Ook onze cliënten én medewerkers. Wij geloven in het benutten van talenten, eigen regie, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en de ander.
Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen. Managers en bestuur zijn makkelijk benaderbaar en bereikbaar. We zijn nieuwsgierig naar elkaar en gaan samen de uitdagingen in zorgland aan, waarbij we waar mogelijk graag nieuwe initiatieven steunen.

Dat betekent dat medewerkers zelfstandig en ondernemend zijn én daar ook de ruimte voor krijgen. Ruimte om je creativiteit in te zetten en onze cliënten soms ook buiten de gebaande paden zo goed mogelijk te helpen. We staan naast de cliënten en kijken samen met hen wat ze het beste helpt en wat daarvoor nodig is.
Uiteraard geven we onze medewerkers ook graag de mogelijkheid om zich gedurende hun loopbaan bij Humanitas DMH verder te scholen en te ontwikkelen.

Vrijwilligers

Niet al onze cliënten hebben een netwerk om zich heen en sommige cliënten missen wat gezelschap bij het invullen van hun vrije tijd. Vrijwilligers zijn daarom onmisbaar. Mensen die één of twee uurtjes per week tijd hebben om iets te ondernemen met een cliënt. Je kunt denken aan activiteiten als:

  • Gezellige wandelingen maken
  • Samen hobby’s van de cliënt ondernemen: vissen, fotograferen, zwemmen, sporten, fietsen.
  • Koffie drinken, winkelen of naar de bioscoop te gaan.
  • Gamen
  • Samen tuinieren
  • Maar het kan van alles zijn!

Benieuwd naar onze vacatures? Neem dan eens een kijkje op onze vacature website of neem eens contact op met een locatie bij jou in de buurt om te kijken of er vrijwilligersvacatures zijn. Of neem direct contact met ons op via: sollicitatie@humanitas-dmh.nl

Vacatures

Werken bij Humanitas DMH Homerun

Voel jij je aangesproken door onze mensgerichte benadering van zorg? Wij zoeken collega’s die zich graag laten uitdagen om de cliënt centraal te stellen in alles wat we doen. Bekijk de actuele vacatures op onze vacaturewebsite. Of neem direct contact met ons op via sollicitatie@humanitas-dmh.nl.

Bekijk onze vacatures